Provincie Noord-Brabant

Brabanders voor Natuur

Brabanders voor Natuur is dé plek voor initiatieven die Noord-Brabant mooier, socialer, groener, en/of duurzamer maken.

Voor je Buurt heeft het programma Brabanders voor Natuur in opdracht van provincie Noord-Brabant ontwikkeld. Voor je Buurt is o.a. verantwoordelijk voor het beheer van het platform en de begeleiding van initiatieven.

Vraag

Provincie Noord-Brabant wil Brabanders graag stimuleren om initiatieven te realiseren voor een fijne leefomgeving. In samenwerking met Voor je Buurt werkt de provincie in dit programma aan de volgende vraagstukken:

  • Hoe kunnen we Brabantse maatschappelijke initiatieven stimuleren om zich samen in te zetten voor de vergroening van hun leefomgeving?
  • Hoe kunnen we deze initiatieven versterken en de kennis en begeleiding geven om zelf aan de slag te gaan om geld, materiaal en mensen te verzamelen?
  • Hoe kunnen we het aanbod van de verschillende partners in de provincie zo goed mogelijk met elkaar verbinden en daardoor versterken?

Meer weten?
Wil je meer weten over dit programma en de aanpak van Voor je Buurt? Neem dan contact op met Micha van de Water via micha@voorjebuurt.nl of bekijk onze informatie voor overheden.

Informatie voor overheden