Nieuwe website en huisstijl

Welkom op onze nieuwe website.
Hierop vertellen we onze missie, onze aanpak en succesverhalen uit onze programma’s. Kijk dus eens rond en laat ons weten wat je er van vindt.

Huisstijl en logo

Voor je Buurt bestaat ruim 10 jaar en in die tijd zijn we als sociale onderneming enorm gegroeid. Van één Voor je Buurt-platform, naar meerdere grote programma’s en platforms. Door onze aanpak voor crowdfunding voor maatschappelijke initiatieven in de praktijk uit te voeren, hebben we enorm veel geleerd en kennis opgebouwd over wat wel en niet werkt. Die kennis zetten we in voor lokale overheden, fondsen en bedrijven. Met deze website en logo richten we ons daarom op deze partijen.

 

Nieuwe huisstijl, logo en website

Het nieuwe logo past bij wat we samen met onze partners doen voor sociale en groene buurten in Nederland. Een buurt waar buurtbewoners samen bouwen aan een groene en fijne leefomgeving. Hiermee richten we ons op overheden, fondsen en bedrijven.

Crowdfunding Voor je Buurt 

De website waar de informatie over onze organisatie voorheen op stond, maar waar je als buurtinitiatief ook een crowdfundingcampagne kan starten, blijft bestaan. Dit platform richt zich voortaan alleen op maatschappelijke initiatieven die een crowdfundingcampagne willen starten. Het platform heet vanaf nu “Crowdfunding Voor je Buurt” en heeft een nieuw logo en huisstijl. Kijk hiervoor op www.crowdfunding.voorjebuurt.nl.

Crowdfunding voor Natuur

Crowdfunding VoorNatuur, het platform voor alle groene buurtinitiatieven in Nederland, blijft ook bestaan. Dit platform heeft ook een nieuw logo en huisstijl en is te bereiken via www.crowdfundingvoornatuur.nl

 

Benieuwd naar onze andere platforms die we in samenwerking met partners hebben opgezet? Deze richten zich ook op maatschappelijke en groene initiatieven in Nederland. Een overzicht vind je hier.