Voor je Buurt platforms

Op Crowdfunding Voor je Buurt kun je terecht als initiatiefnemer uit heel Nederland en België. Je maakt kans op een bijdrage aan je crowdfundingcampagne vanuit VSBfonds en de gemeente Delft. Lees hier meer over de voorwaarden om een bijdrage te krijgen.

Op Crowdfunding Voor Natuur kun je terecht als groen buurtinitiatief in Nederland en België. Je maakt kans op een bijdrage wanneer jouw initiatief in Noord-Brabant of Gelderland plaatsvindt en binnen de voorwaarden past. Lees hier meer over de voorwaarden om een bijdrage te krijgen.

Samen voor de Buurt is er voor alle maatschappelijke initiatieven in Nederland die leefbaarheid in buurten bevorderen. Je krijgt begeleiding van een Zelfstandig Adviseur van de Regiobank tijdens jouw campagne. Je maakt kans op een bijdrage van het VSBfonds, de provincie Gelderland en de provincie Noord-Brabant.

Voor je Stadsie is er voor alle maatschappelijke initiatieven in de gemeente Utrecht. We helpen je via een adviesgesprek met allerlei vraagstukken en kunnen je koppelen met ons netwerk in Utrecht. Je maakt kans op een bijdrage van het VSBfonds wanneer jouw initiatief past binnen de voorwaarden. Lees hier meer over de voorwaarden om een bijdrage te krijgen.

Voor je Wijkie is er voor alle maatschappelijke initiatieven in de gemeente Zaanstad. Je maakt kans op een bijdrage van de gemeente Zaanstad wanneer jouw initiatief past binnen de voorwaarden. Je kunt ook een subsidieaanvraag starten via Voor je Wijkie. Lees hier meer over de voorwaarden om een bijdrage te krijgen.

Samen voor Elkaar is er voor alle maatschappelijke initiatieven in de provincie Overijssel. Je maakt kans op een bijdrage van de provincie Overijssel en/of het VSBfonds wanneer jouw initiatief past binnen de voorwaarden. Lees hier meer over de voorwaarden om een bijdrage te krijgen.

Voor Apeldoorn is er voor alle maatschappelijke initiatieven in de gemeente Apeldoorn. Je maakt kans op een bijdrage van VSBfonds, Go4it of de provincie Gelderland wanneer jouw initiatief past binnen de voorwaarden. We helpen je ook met andere vraagstukken en kunnen je koppelen met ons netwerk in Apeldoorn.  Lees hier meer over de voorwaarden om een bijdrage te krijgen.